Ny drakt - samme kvalitet

Vi ikler oss en ny logo og tilhørende profil. Se filmen.

Rik historie – samme filosofi

Siden 1986 har Krøderen Elektro vært med på en eventyrlig reise. Likevel er filosofien like gjeldende i dag som den gangen. En filosofi om å bygge solide relasjoner og ha nærhet til markedet – det å være tilstede for kunden. Med et tilhørende ønske om å gå foran og stadig utfordre nåtiden.

En ny æra

For det kommer gjerne et tidspunkt der det gamle må vike for det nye. Krøderen Elektro har aldri fryktet forandring. Vi har alltid angrepet endringene og betraktet dem som muligheter. Det samme gjør vi denne gangen. Nå skal vi ikle oss en ny drakt som bedre skal formidle de vi faktisk er.

Moderne og fremoverlente

De ansatte i Krøderen beskrives ofte som ryddige, moderne og effektive. Dette håper vi den nye profilen viser. Den skal symbolisere en bedrift som vil noe, som tør å gå egne veier, og som leverer gjennomgående kvalitet.

Symbolikk

Ikke alt er nytt. Den marineblå fargen videreføres. Den representerer tryggheten, fagkunnskapen vi besitter og ryddighet i alle ledd. Symbolet og cyan-fargen representerer fremtid, kreativitet, fart og energi. Samtidig har symbolets form likheter med et digitalt multimeter og panelet i et wattmeter.

Mot fremtiden

Målet med den nye visuelle identiteten er å skape en umiddelbar gjenkjennelse i markedet. Folk skal skjønne hva vi står for når de ser firmabilen eller et stadionskilt. Selv de som ikke kjenner oss fra før. Vi håper du vil legge enda bedre merke til oss. Fremtiden er fylt av spenning.