Alarm

Vi gjør deg trygg

Krøderen er en komplett leverandør av systemer for brann- og innbruddsalarmer. 

Vår ekspertise skal sikre at du føler deg trygg. Vi samarbeider med anerkjente produsenter og skreddersyr en alarmløsning tilpasset deg.

Brannalarm

Å velge riktig leverandør av brannalarm er viktigere enn man kanskje tror. 

Krøderen Elektro har arbeidet med brannalarmsystemer siden 1986. Vår kompetanse på brannalarmsystemer omfatter alt fra datarom til kirker og borettslag. 

 

Vi leverer, installerer og yter service på alt fra seriekoblede røykvarsleranlegg til sentraliserte brannvarslingssystemer og systemer for tidlig røykdeteksjon.

Innbruddsalarm

Våre komplette kabel-/trådbaserte og trådløse systemløsninger kan spesialtilpasses, og leveres med overføring og utrykning fra ønsket vaktselskap.

Sentralene kan utbygges til å dekke dine behov når det gjelder deteksjon, varslingsenheter, overføring og betjening. Anleggene kan i tillegg integreres med adgangskontrollsystemer.

Trenger du en elektriker, eller har andre spørsmål?

Fyll ut skjemaet, ring eller send oss en mail. Vi gleder oss til å hjelpe deg. 

Vennligst fyll ut navnet ditt
Vennligst fyll inn installasjonsadressen
Vennligst fyll ut e-posten din
Fyll inn telefonnummer ditt (valgfritt)
Fyll inn meldingen din

Dette skjemaet samler inn ditt navn, din e-post og telefonummer (valgfritt), slik at vi har mulighet til å besvare din melding. Les vår personvernerklæring, for en mer utfyllende forklaring på hvordan vi beskytter og behandler dine innsendte data.

Sender melding
Takk for at du tok kontakt, vi vil kontakte deg i løpet av en arbeidsdag.