Vi har senket våre etableringspriser!

Etablering ferdig installert fast bredbånd fra kun kr. 1490,-!

“Gjør det selv pakker” tilgjengelig i utvalgte områder, og koster 0,- kr. i etablering.

Vi i Norcom Norefjell AS/Krøderen Elektro AS har levert bredbåndslinjer i snart 25 år, og ser at markedet nå begynner å få en negativ prisutvikling. Leverandører presser prisene høyere og høyere. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og har derfor senket våre etableringspriser betraktelig.

For deg som potensiell kunde, betyr dette at du får en billig inngangsbillett til en bredbåndsverden hvor man har fleksibilitet til å fortsatt velge linjer med hastighet man faktisk har behov for – til en fornuftig månedspris, i stedet for å måtte betale i dyre dommer for hastigheter de fleste av oss pr. dags dato ikke er i nærheten av å utnytte.

Erfaringene og tilbakemeldingene vi får på våre linjer, er at de er utrolig stabile, og at de oppfyller behovene kundene våre har.

Vi er så trygge på at vi klarer å levere så gode og prisgunstige tjenester, at kundene våre velger å forbli hos oss i så lang tid at vi kan forsvare en etableringspris som bare dekker en liten brøkdel av våre kostnader forbundet med etablering av linjer til nye kunder!

Høy hastighet  – lav kostnad

Med bredbånd fra Krøderen får du ubegrenset datatrafikk og stabilt nett hele døgnet. Vi leverer trådløst- og fiberbredbånd med opp til 200 Mbit hastighet.

Vi har bygget vårt helt eget nett, basert på de nyeste trådløse teknologiene, og fibernett med fremtidsrettet kapasitet.

OBS: Våre trådløse abonnementer må ikke forveksles med såkalt mobilt bredbånd via mobilnettet, hvor det reklameres med “fri bruk”.  Disse abonnementene har i nesten alle tilfeller et “tak” på hvor mye datatrafikk du kan bruke før hastigheten settes ned, og man må betale ekstra dersom man vil opprettholde hastigheten.  

Hos oss har du ingen begrensning i datamengde – dette betyr samme hastighet og pris uansett hvor mye forbruk du har!

Fiber til Haglebu Fjelltun og Idyllen

Vi er ferdig med installeringen av fiber frem til leilighetene på Haglebu Fjelltun og området Idyllen.

Bestill fiber Haglebu Fjelltun

Bestill fiber Idyllen

Support

Opplever du problemer med nettet, eller har andre henvendelser? Kontakt vår support.

Mandag – fredag, kl. 07.00 – 15.00

32 14 70 50

 

Helger og helligdager, kl. 11.00 – 15.00

90 70 63 37

Status for bredbåndsnettet?

Se driftsmeldinger (og eventuelt følg oss for automatisk varsling av statusendringer) på Twitter: @NorcomNorefjell

Eventuelt opprett SMS med tekst:
Status
Send til tlf. 484 99 346

Obs: Det er dessverre ikke mulig å ringe dette nummeret. Dette er en automatisk tjeneste, så spørsmål besvares ikke. Du vil bli besvart fra et annet nummer.

Ta kontakt

Har du spørsmål knyttet til bredbånd eller andre tjenester, kontakt oss enkelt via vårt kontaktskjema.