Vi er ledende innen elektro

Krøderen Elektro AS ble etablert i 1986, og har vokst fra en liten bedrift til en større entreprenør bestående av 175 høyt kvalifiserte medarbeidere. Det er vi stolte av.

Lokal tilstedeværelse

Siden Krøderen ble etablert har lokal tilstedeværelse vært et sterkt fokus.

Vi skal ha nærhet til markedet der vi driver. Derfor har vi avdelinger i ModumKrøderenSigdalKongsbergRingerike og Hallingdal. Slik at vi kan være tilgjengelige der kundene våre er.

 

Moderne og fremoverlente

De ansatte i Krøderen beskrives ofte som ryddige, moderne og effektive.

Vi er en bedrift som vil noe, som tør å gå egne veier, og som leverer gjennomgående kvalitet.

Vi setter folka våre først

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er menneskene i bedriften som er selskapets ansikt utad og som sier noe om hvem vi er. Derfor har vi de senere årene jobbet aktivt og målrettet med å bygge en god kultur, og vi er opptatt av mangfold og lærlinger.

Populær lærlingbedrift

Miljøet i Krøderen preges av en høy trivselsfaktor, noe som gjenspeiler seg i at vi er en populær lærlingbedrift.

Å rekruttere ny og ung arbeidskraft til bransjen anser vi som et stort ansvar. Vi har i alle år satset på å være en god lærebedrift for å opprettholde rekrutteringen til bransjen. Dette gjør at de aller fleste av våre ansatte er et produkt av egen opplæring.

Bærekraft

Elektrikere er i dag blitt en viktig faggruppe til samfunnets bidrag til bærekraft. Vi tar bærekraft på alvor, både internt i bedriften og eksternt.

Med høy teknologikompetanse kan vi bidra med de beste løsninger for å redusere kundens klimagassutslipp.

Vi har kartlagt våre CO2 utslipp, og kanskje ikke overraskende, den største forurensingen i bedriften er bedriftens bilpark. Som følge av kartleggingen jobber vi nå etter en strategi om at alle våre service- og firmabiler skal være helelektriske der det er mulig å erstatte fossil bil. Bare med dette tiltaket reduserer vi vårt CO2 utslipp betydelig.

Vi er opptatt av mangfold og likestilling, og jobber aktivt med å øke kvinneandelen, både i bedriften, men også i bransjen generelt.

Alle våre kontorer er miljøsertifiserte.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.

Trenger du en elektriker, eller har andre spørsmål?

Fyll ut skjemaet, ring eller send oss en mail. Vi gleder oss til å hjelpe deg.