Trenger du elbillader hjemme?

En egen, veggmontert elbillader er et raskere og sikrere valg enn vanlig stikkontakt. Krøderen har lang erfaring med levering av komplett elbillader til hus, hytter, borettslag og næring. Med vår kunnskap finner vi den elbilladeren som passer deg best.

Spør fagfolk

Hvis du vurderer å anskaffe egen elbillader burde du få råd hos en fagperson. Da er du sikret en løsning som er bygget for fremtiden.

Elbilladeren må være tilpasset nettet, kapasitet i installasjonen, dimensjonert i forhold til behov og med riktig type kontakt. Derfor er det vesentlig å gjøre installasjon hos en autorisert elektriker. Hvis ikke risikerer du skade på det elektriske anlegget og elektronikken på bilen. I verste fall kan det føre til brann.

Foto: Zaptec

Elbillader på hytta

Med stadig flere el- og hybridbiler på veiene kan du ofte oppleve kø ved ladestasjonene på vei til hytta.

Spar deg for frustrasjon – installer egen elbillader på hytta, slik at du kan lade uproblematisk og trygt. Da kan både familien og bilen lade batteriene.

Foto: Zaptec

Elbillader til borettslag og sameier

Stadig flere borettslag og sameier ønsker å etablere et felles ladeanlegg for elbiler.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for både store og små borettslag, slik at alle beboerne kan lade elbilen på en sikker og effektiv måte. Våre ladesystemer er enkle å bruke, og vil gi dere full kontroll over ladingen av elbilene. Vi hjelper dere med å velge riktig type ladesystem, og sørger for at installasjonen blir utført på en trygg og profesjonell måte. Kontakt oss, så finner vi den beste løsningen for ditt borettslag.

Bestill elektriker

Fyll ut bestillingsskjemaet, så svarer vi deg innen 24 timer.