Skap et lunt hjem

Våre elektrikere har lang erfaring med installasjoner av varmekabler, varmefolie, varmepumper, panelover og tilhørende styringsystemer.

Foto: Nexans

Varmekabler

Kunne du tenke deg å tasse barbent over varme gulv på kalde vintermorgener?

Med varmekabler i gulvet får du lune gode rom som er behagelige å oppholde seg i. Det er strenge krav til utførelse og dokumentasjon av varmekabelanlegg. Krøderen hjelper deg med korrekt installasjon av varmekabler – både inne og ute.

Varmefolie

Skal du legge nytt gulv bør du vurdere varmefolie.

Varmefolie kan legges under de fleste gulvtyper som f.eks laminat og parkett. Dette er den gulvvarmen som raskest kommer opp i varme, og er ideell ved bruk av nattsenking av varmen. Den er samtidig støydempende og har et gunstig energiforbruk.

Fordeler varmefolie vs. varmekabler

Foto: Mill

Panelovn

En annen populær varmeløsning er panelovner. Flere av de nyere panelovnene har smarte funksjoner som fjernstyring via mobilapp og automatisert planlegging, noe som gir økt komfort og energieffektivitet.

5 grunner til å velge smarte panelovner

Foto: ELKO

Varmestyring

Varmestyring gjør det mulig å bruke strøm der du er, når du trenger den. På denne måten kan du gjøre store besparelser på strømforbruket.

For eksempel kan du enkelt programmere temperaturen til å senkes om natten når alle sover, og på dagtid når huset er tomt.

Kulden er en god ting for den som vil varme seg.
Blaise Pascal