Hvorfor solcelleanlegg fra Krøderen Elektro?

For mange er en mer forutsigbar strømregning hovedmotivasjon for å installere solcelleanlegg. Men det er flere gode grunner til hvorfor solceller fra Krøderen er et smart valg, se bare her:

Vi hjelper deg fra A til Å

Vi hjelper deg fra A til Å

Krøderen loser deg trygt gjennom alt fra taksjekk, til anbefalinger for ditt prosjekt, installering og drift – enten du skal ha ti paneler eller tusen.

Lang levetid på anlegget

Lang levetid på anlegget

Vi leverer velutprøvde produkter av høy kvalitet. Solcellene krever lite vedlikehold. Du kan regne med at anlegget holder i opptil 30 år, slik at du får nyte godt av selvprodusert strøm i lang tid.

Solkraft er fornybar

Solkraft er fornybar

Strømmen du produserer med solceller er miljøvennlig og fornybar – et valg for fremtiden. I tillegg til at du vil spare penger på strømregningen, kan du få støtte fra Enova. Spør oss gjerne hvordan du kan gå frem!

Prisestimat på 30 sekunder

Vi gjør det enkelt for deg! Få et raskt prisestimat og vurdering av ditt tak med vår solcellekalkulator.

Fyll inn adressen, trykk enter og se anbefalingen for ditt tak.

Du kan stole på oss

Krøderen har levert solceller i mange år, til boliger, hytter, landbruk og andre næringsbygg. Prosjektering og montering av solcelleanlegg må gjøres av godkjent elektroinstallatør. Velger du oss, kan du være trygg på at du får en sikker løsning som vil holde i mange år.

Totalleverandør

Totalleverandør

Vi sjekker det elektriske hovedanlegget ditt og kan gjennomføre fornying om det er nødvendig før solcellene installeres. Krøderen leverer også løsninger for smarthus og elbillader.
Godkjenning

Godkjenning

Vi tar dialogen med netteier slik at du får godkjent ditt solcelleanlegg og kan bli plusskunde. Som plusskunde kan du lagre overskuddstrømmen på solkonto eller selge den.

Fagkompetanse

Fagkompetanse

Våre medarbeidere er dyktige i jobben sin, og vi har faste personer som jobber med solcelleanlegg. Hos oss er fagkompetansen dypt forankret i alle ledd – inkludert våre anerkjente leverandører.

Rask levering

Rask levering

Leveringstid avhenger selvsagt av tilstanden på taket og det elektriske anlegget, størrelsen på anlegget du går for og hvor raskt netteier kan innvilge søknad om godkjenning. Men vi lover at leveringen skal skje så raskt som mulig fra vår side.

Motta tilbud på installasjon av solceller

Ønsker du mer informasjon om solcelleanlegg kan du kontakte Krøderen Elektro Avdeling Solcelleanlegg.