22.02.2024

Sveip hytta varm

Spar strøm, unngå vannskader og sørg for at det alltid er behagelig temperatur når dere ankommer hytta.

Hvor er det vi nordmenn trekker oss til, for ro og avslapping etter en travel uke? Hytta. For mange har hytta blitt til et hjem nummer to, og mange har et ønske om komfort fra det øyeblikket man setter nøkkelen i døra. Å komme til ferdig oppvarmet hytte, utelysene er skrudd på og ingen sprukne rør siden sist er kanskje noen av de viktigste grunnene når hytteeiere velger å installere smarte styringssystemer.

 

5 grunner til å installere lys- og varmestyring på hytta

1. Varm hytte når du trenger det

Styr enkelt temperaturen fra en app på telefonen, slik at hytta kun er varm når du selv ønsker det. Da kan hytta være varm når du kommer oppover fredags kveld, og i tillegg slipper du unødvendige strømutgifter.

2. Enkel lysstyring

Bestem selv når lyset skal være på – enten ved bevegelsessensor, tidsstyring eller rett og slett skru av all belysning med ett tastetrykk i en app.

3. Unngå ovveraskende vannlekkasje

Frost, sprukne rør og vannlekkasje har bidratt til dårlig start for flere hytteeiere etter vinteren. Ved å plassere en vannlekkasjesensorer på utsatte steder, slik som vaskerom eller under vask på kjøkken og bad, blir du varslet dersom uhellet skulle være ute.

4. Unngå frostskader

Benytter du et smartsystem med temperatur-/ og fuktsensor har du enkel oversikt over temperaturen på hytta til enhver tid. Jevn varme og jevn temperatur er viktig, både for å unngå sprukne vannrør, men visste du at også kjøleskapet kan ta kvelden om det blir for kaldt?

5. Få kontroll på apparatene

Hva er vel en hyttemorgen uten en deilig kaffekopp? Har du en såkalt smart plugg kan den ofte inngå i lys- og varmestyringssystemet, og du kan enkelt sjekke elektriske apparater, som kaffetrakteren, og skru disse av eller på ved behov.

Ønsker du mer informasjon om strømstyring på hytta?

Kontakt oss, eller bestill elektriker direkte i vårt skjema.