Få et baderom i spaklasse

Gjør badet til din personlige oase. Alt du trenger er stemningsskapende belysning og varme gulvfliser.

Du kommer inn på badet om morgenen, slår på lyset og kniper øynene igjen siden det er så lyst… Høres det kjent ut? Slik trenger det ikke å være. Disse løsningene gjør badet til et rom du vil tilbringe tid i.

Ulike behov for hvert familiemedlem

Avhengig av alder har vi behov for ulik mengde lys. En 40-åring trenger dobbelt så mye lys som en 20 åring for å kunne lese like godt. Dette ulike behovet gjør seg absolutt gjeldende på badet, som brukes av hele familien.

Hvis du erstatter bryterne med dimmere kan hvert enkelt familiemedlem selv regulere lyset etter behov. Da kan du kombinere godt og oversiktlig lys med stemningsskapende, dempet belysning. Hvorfor velge når du kan få begge deler?

Få dimmere på badet – da blir hverdagen enda mer praktisk! Foto: ELKO

Få dimmere på badet – da blir hverdagen enda mer praktisk! Foto: ELKO

Riktig belysning rundt speilet

Det er allerede tungt å stå opp om morgenen. Ikke gjør det verre med dårlig belysning. Har du god belysning rundt speilet, er du sikker på at du ser sannheten i øynene når du står opp om morgenen.

Du kan for eksempel supplere med lineære lamper på hver side og over speilet, for å få en flatterende og god belysning til morgenstellet. Her kan du selvfølgelig også installere egne brytere.

Det lønner seg også å ha et speil med forstørrelsesevne i nærheten, for å sikre at for eksempel sminke, barberingskutt og lignende er i orden før du går ut døren.

Optimal oppvarming på badet

Du har sannsynligvis allerede gulvfliser med varmekabler. Da vet du også at det koster mye å la varmekablene stå på hele døgnet i løpet av et år. Hvorfor ikke velge en løsning som sparer strøm – og samtidig holder flisene varme?

Bytt ut den gamle termostaten med en variant som også har varmeregulator. ELKO Super TR lar deg legge inn tider for når huset står tomt, slik at du ikke bruker penger på å varme opp huset når ingen er hjemme. Temperaturen velger du selvsagt selv.

Med ELKO Super TR gjør du både lommeboken og miljøet en tjeneste. Foto: ELKO

Med ELKO Super TR gjør du både lommeboken og miljøet en tjeneste. Foto: ELKO

Fremhev detaljene med designmateriell

Trodde du dimmere, lysbrytere og stikkontakter fremdeles så ut som hvite firkanter? Slik er det ikke lenger. Moderne bad har gjerne flere ulike flistyper og materialer, og det elektriske materiellet skal stå i stil med resten av interiøret.

Designserien ELKO Plus kommer i fargene hvitt, sort og grått, og felles inn i veggen for et diskret uttrykk.

Ønsker du virkelig å fremheve detaljene, kan du ramme inn alt fra termostater til dimmere med rammer fra ELKO Plus Option-serien. En ramme i sort eller klart glass kan sette prikken over i-en i et ellers komplett rom.

Ta kontakt med oss for å se hva du kan gjøre med din bolig.

Alt av elektrisk materiell fra ELKO Plus-serien kan rammes inn i flott designmateriell fra ELKO Plus Option-serien. Hvilken liker du best?

Alt av elektrisk materiell fra ELKO Plus-serien kan rammes inn i flott designmateriell fra ELKO Plus Option-serien. Hvilken liker du best?