Varme

Skap et lunt hjem

Våre elektrikere har lang erfaring med installasjoner av varmekabler, varmefolie, varmepumperpanelover og tilhørende styringsystemer

Varmekabler

Kunne du tenke deg å tasse barbent over varme gulv på kalde vintermorgener? 

Med varmekabler i gulvet får du lune gode rom som er behagelige å oppholde seg i. Det er strenge krav til utførelse og dokumentasjon av varmekabelanlegg. Krøderen hjelper deg med korrekt installasjon av varmekabler - både inne og ute. 

Varmefolie

Skal du legge nytt gulv bør du vurdere varmefolie. 

Varmefolie kan legges under de fleste gulvtyper som f.eks laminat og parkett. Dette er den gulvvarmen som raskest kommer opp i varme, og er ideell ved bruk av nattsenking av varmen. Den er samtidig støydempende og har et gunstig energiforbruk.

Varmestyring

Varmestyring gjør det mulig å bruke strøm der du er, når du trenger den. På denne måten kan du gjøre store besparelser på strømforbruket. 

For eksempel kan du enkelt programmere temperaturen til å senkes om natten når alle sover, og på dagtid når huset er tomt.

Trenger du en elektriker, eller har andre spørsmål?

Fyll ut skjemaet, ring eller send oss en mail. Vi gleder oss til å hjelpe deg. 

Vennligst fyll ut navnet ditt
Vennligst fyll inn installasjonsadressen
Vennligst fyll ut e-posten din
Fyll inn telefonnummer ditt (valgfritt)
Fyll inn meldingen din

Dette skjemaet samler inn ditt navn, din e-post og telefonummer (valgfritt), slik at vi har mulighet til å besvare din melding. Les vår personvernerklæring, for en mer utfyllende forklaring på hvordan vi beskytter og behandler dine innsendte data.

Sender melding
Takk for at du tok kontakt, vi vil kontakte deg i løpet av en arbeidsdag.