Belysning

Lys etter dine behov

Valg av belysning avhenger av hva du skal gjøre. Tenk over hva du bruke rommet til. Skal du skjære grønnsaker? Skal du hygge deg med en god bok?

Krøderen finner riktig innendørs belysning - tilpasset din bruk av rommet. Vi har også en rekke muligheter for utebelysning. 

Helhetlig lyssetting

Å lyssette rom på en praktisk og innbydende måte kan være en kunst. Vi hjelper deg med belysning som ivaretar helheten. 

Mange ønsker å gjøre hjemmet litt mer spennende med noe annet enn standard belysning. Det er utrolig mye å velge i. LED-lys og spotter, tradisjonelle tak- og vegglamper, moderne designerlamper og LED-striper, for å nevne noe. Kombinasjonen er ofte nøkkelen. 

Utebelysning

Praktisk og dekorativt

Det er mange som ikke setter fokus på utendørs belysning, men riktig belysning ute kan være både dekorativ og praktisk. Vi hjelper deg med å finne riktig utebelysning til dine uterom.

Belysning på badet

Lyset på badet er spesielt viktig.

Både typen belysning og montering kan gjøre en stor forskjell på hvordan du opplever rommet. For eksempel kan én eller flere downlights rett over badekaret eller dusjen la deg nyte lysspillet i vannet, og gjøre badet til et avslappende sted å være. Morgenstellet blir best om du får et sannferdig bilde av deg selv i speilet – da er den beste monteringen litt over og på siden av speilet, så du unngår skarpe skygger i ansiktet.

Bestill elektriker

Fyll ut skjemaet, så svarer vi deg innen 24 timer.

1 av 4

Velg tidspunkt

Fyll ut skjemaet, så svarer vi deg innen 24-timer.

Trykk "neste" hvis du ikke finner et passende tidspunkt.

{{ schedule.DateFormatted }}
2 av 4

Hva trenger du hjelp til? kroderen-arrow

3 av 4

Kontaktinformasjon kroderen-arrow

4 av 4

Oppsummering kroderen-arrow