Belysning

Lys etter dine behov

Valg av belysning avhenger av hva du skal gjøre. 

Tenk over hva du bruke rommet til. Skal du skjære grønnsaker? Skal du hygge deg med en god bok? Krøderen finner riktig belysning - tilpasset din bruk av rommet. 

Helhetlig lyssetting

Å lyssette rom på en praktisk og innbydende måte kan være en kunst. Vi hjelper deg med belysning som ivaretar helheten. 

Mange ønsker å gjøre hjemmet litt mer spennende med noe annet enn standard belysning. Det er utrolig mye å velge i. LED-lys og spotter, tradisjonelle tak- og vegglamper, moderne designerlamper og LED-striper, for å nevne noe. Kombinasjonen er ofte nøkkelen. 

Belysning på badet

Lyset på badet er spesielt viktig.

Både typen belysning og montering kan gjøre en stor forskjell på hvordan du opplever rommet. For eksempel kan én eller flere downlights rett over badekaret eller dusjen la deg nyte lysspillet i vannet, og gjøre badet til et avslappende sted å være. Morgenstellet blir best om du får et sannferdig bilde av deg selv i speilet – da er den beste monteringen litt over og på siden av speilet, så du unngår skarpe skygger i ansiktet.

Trenger du en elektriker, eller har andre spørsmål?

Fyll ut skjemaet, ring eller send oss en mail. Vi gleder oss til å hjelpe deg. 

Vennligst fyll ut navnet ditt
Vennligst fyll inn installasjonsadressen
Vennligst fyll ut e-posten din
Fyll inn telefonnummer ditt (valgfritt)
Fyll inn meldingen din

Dette skjemaet samler inn ditt navn, din e-post og telefonummer (valgfritt), slik at vi har mulighet til å besvare din melding. Les vår personvernerklæring, for en mer utfyllende forklaring på hvordan vi beskytter og behandler dine innsendte data.

Sender melding
Takk for at du tok kontakt, vi vil kontakte deg i løpet av en arbeidsdag.