Hvorfor solcelleanlegg fra Krøderen Elektro?

For mange er en mer forutsigbar strømregning hovedmotivasjon for å installere solcelleanlegg. Men det er flere gode grunner til hvorfor solceller fra Krøderen er et smart valg, se bare her: 

Vi hjelper deg fra A til Å

Krøderen loser deg trygt gjennom alt fra taksjekk, til anbefalinger for ditt prosjekt, installering og drift – enten du skal ha ti paneler eller tusen.

Lang levetid på anlegget

Vi leverer velutprøvde produkter av høy kvalitet. Solcellene krever lite vedlikehold. Du kan regne med at anlegget holder i opptil 30 år, slik at du får nyte godt av selvprodusert strøm i lang tid.

Solkraft er fornybar

Strømmen du produserer med solceller er miljøvennlig og fornybar – et valg for fremtiden. I tillegg til at du vil spare penger på strømregningen, kan du få støtte fra Enova. Spør oss gjerne hvordan du kan gå frem!

Du kan stole på oss

Krøderen har levert solceller i mange år, til boliger, hytter, landbruk og andre næringsbygg. Prosjektering og montering av solcelleanlegg må gjøres av godkjent elektroinstallatør. Velger du oss, kan du være trygg på at du får en sikker løsning som vil holde i mange år. 

Totalleverandør

Vi sjekker det elektriske hovedanlegget ditt og kan gjennomføre fornying om det er nødvendig før solcellene installeres. Krøderen leverer også løsninger for smarthus og elbillader.

Godkjenning

Vi tar dialogen med netteier slik at du får godkjent ditt solcelleanlegg og kan bli plusskunde. Som plusskunde kan du lagre overskuddstrømmen på solkonto eller selge den.

Fagkompetanse

Våre medarbeidere er dyktige i jobben sin, og vi har faste personer som jobber med solcelleanlegg. Hos oss er fagkompetansen dypt forankret i alle ledd – inkludert våre anerkjente leverandører.

Rask levering

Leveringstid avhenger selvsagt av tilstanden på taket og det elektriske anlegget, størrelsen på anlegget du går for og hvor raskt netteier kan innvilge søknad om godkjenning. Men vi lover at leveringen skal skje så raskt som mulig fra vår side.

Vil du motta et tilbud på solcelleanlegg tilpasset din eiendom?

Hvem leverer vi til?

Vi har stort fokus på lokal tilhørighet og kvalitet. Krøderen leverer solceller primært til bolig, næring, landbruk og hytter på Østlandet. Har du et flatt tak, saltak, solrike veggflater eller vurderer du et bakkeanlegg? Vi tilpasser leveransen til hvert enkelt oppdrag, slik at du får en løsning du blir fornøyd med. 

På nye tak, eller tak som må renoveres før vi kan installere solceller, er det naturlig å velge integrerte paneler. Da blir panelene en del av selve taket, fremfor å monteres på stativer oppå taksteinen. Dette gjør at panelene blir mindre synlige.

Vårt ønske er å kunne tilby fornybar og miljøvennlig strøm til alle. Har du et prosjekt som ikke passer helt inn i noen av kategoriene vi leverer til? Ta gjerne kontakt med oss allikevel – kanskje vi finner en løsning! 

Bolig

Hytte

Landbruk

Næring

Solcelleanlegg er en god investering!

Det er selvfølgelig mange variabler for eksakt hvor mye strøm du får ut av ditt solcelleanlegg, som plassering, systemløsning og effektivitet på anlegget. Men for stadig flere vil solceller være en lønnsom investering. En gjennomsnittlig installasjon vil være nedbetalt etter mellom 8 og 12 år. I tillegg opplever mange en økt motivasjon for å være mer nøysom med strømforbruket sitt, noe som er positivt både for lommeboka og miljøet. 

Enova gir støtte på inntil 47 500 kr når du begynner å produsere din egen strøm. Selve installasjonen av anlegget gir deg 7500 kr i støtte, og resten av støtten avhenger av hvor stor kapasitet anlegget har. Du får 2000 kr per kW installert effekt, opptil 20 kW. Det er veldig enkelt å søke om støtte – vi forteller deg gjerne hvordan du gjør det. 

Vi kommer gjerne med et tilbud til deg

Fyll ut skjema og send inn, så får du et uforpliktende tilbud tilbake.

Hva slags bygg ønsker du tilbud til?
Kontaktinformasjon

Dette skjemaet samler inn ditt navn, din e-post og telefonummer (valgfritt), slik at vi har mulighet til å besvare din melding. Les vår personvernerklæring, for en mer utfyllende forklaring på hvordan vi beskytter og behandler dine innsendte data.

Fyll ut skjemaet, så svarer vi deg innen 24-timer

Trygt og enkelt

  • Forespørsel - Du sender en forespørsel og vi svarer deg innen 24 timer.
  • Kostandsfritt - Vi tar ingenting for å komme med et tilbud for deg.
  • Forslag og tilbud - Vi sender deg løsningsforslag og pristilbud, med forbehold om endringer dersom vesentlig informasjon ikke har kommet frem i henvendelsen.
  • Installasjon - Installasjon så raskt som mulig fra akseptert tilbud.
  • Spar penger og miljøet - Du er sikret ren og billig strøm i opptil 30 år.

Med solcelleanlegg fra Krøderen kan du følge din strømproduksjon live i mobilappen.

Har du fortsatt ubesvarte spørsmål?

Vil du snakke med en som virkelig kan solceller? Ola Gunnar Flintegård er avdelingsleder på solceller og har mange års erfaring. Du når han på e-post ogf@eke.no eller tlf. 950 34 462

 

Relevante artikler

Lars installerte solcelleanlegg: – Artig å se at det kommer strøm inn, og ikke bare renner ut

Mange velger i disse dager å installere solcelleanlegg, enda flere er i tenkeboksen. Her kan du lese om en av våre kunder – ...
Lars installerte solcelleanlegg: – Artig å se at det kommer strøm inn, og ikke bare renner ut

Strømsparetips #3 Installer solceller

Med solceller på taket kan du redusere strømregningen med flere tusen kroner i året.
Strømsparetips #3 Installer solceller

Strømsparing på hytta

Det er flere sparetiltak du kan gjøre på hytta. Vi gir deg noen av av våre tips og råd.
Strømsparing på hytta